MediaWatch

Så meget fylder fiktion og drama i forbruget på DR og TV 2's streamingtjenester

Størstedelen af brugernes tid på TV 2 Play og DRTV bliver brugt på at streame fiktionsserier. På Play hitter reality og underholdning også blandt abonnenterne. Se fordelingen mellem genrerne her.

TV 2's historiske dramaserie "Badehotellet" hitter både på flow og på stream. | Foto: Bidstrup Stine/Jyllands-Posten/Ritzau Scanpix

Streaming er længe blevet forbundet med at binge hele sæsoner af serier i én køre, og den adfærd kan også spores på de to største dansk funderede platforme, TV 2 Play og DRTV.

Det står klart i DR og TV 2's opgørelser over tidsforbruget på deres respektive streamingtjenester, som MediaWatch har fået indblik i.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs