MediaWatch

Viaplay-chef: "Lokalt indhold er en nøglefaktor for vores succes"

Der skal lægges flere kræfter i lokalproduceret indhold i de nye europæiske markeder, Viaplay er udbredt til. Samtidig får drama og fantasy en højere plads i Nents produktionshierarki forud for vinterens Viaplay-udrulning i USA, siger indholdsdirektør.

Filippa Wallestam har de seneste to år tegnet Viaplays indholdsstrategi som EVP og Chief Content Officer i Nent | Foto: PR/Nordic Entertainment Group (Nent)

Nordic Entertainment Group (Nent) har fundet rillen, der kanaliserer abonnenter til streamingtjenesten Viaplay og vil i de kommende år forsøge at fastholde og udhugge en central plads på det nordiske og europæiske marked - og finde et nyt nichepublikum i USA.

Rillen er ifølge indholdsdirektør Filippa Wallestam nordiske fortællinger, altså fiktion med en eller anden form for nordisk præg - enten i form af sprog, tema eller emne. Når der skal produceres op til 50 Viaplay-originals om året, hvilket er ambitionen for 2021, er man nødt til at se ud over de velprøvede genrer, der fylder en del på platformen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Organisationer: EU-afgørelse baner vej for digital nulmoms på magasiner

EU's ministerråd har godkendt en ændring af et momsdirektiv, som giver EU's medlemslande større fleksibilitet i forhold til at indføre fx nulmoms. Ifølge Danske Medier, Grakom og Dansk Erhverv er det et grønt lys fra EU-side til at udvide digital nulmoms til digitale magasiner i Danmark.

DR-chef stopper efter sag om grænseoverskridende adfærd

DR har indledt en personalesag imod en chef for at have opført sig i strid med DR's interne kodeks for god adfærd. Chefen er stoppet, oplyser DR, der i januar vil foretage en anonym undersøgelse internt om omfanget af krænkende adfærd. DR-chef erkender og undskylder i opslag på Facebook. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs