MediaWatch

Nent Studios tager navn efter streamingtjeneste

Broadcasteren Nordic Entertainment Groups produktionsgren Nent Studios rebrandes med tydeligere link til Viaplay.

Foto: Screeshot

Nent Studios, som er produktionsarmen i Nordic Group Entertainment ændrer nu navn til Viaplay Studios og markerer derved, at produktionerne hovedsageligt retter sig mod streaming. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Viaplay Studios vil primært fokusere på at levere originalt indhold til Nents hurtigt voksende streamingtjeneste Viaplay," lyder det i meddelelsen.

I forbindelse med rebrandingen af selskabets egen produktionsgren bliver Nents to svenske produktionsselskaber Brain Academy og Nice Drama fusioneret til det samlede selskab Viaplay Studios Sweden.

Viaplay skal efter planen være tilgængelig i 15 lande inden slutningen af 2023. I udgangen af i år lanceres tjenesten i USA.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs