MediaWatch

Viaplay udvider indholdsporteføljen med nyt amerikansk partnerskab

Nent forstærker Viaplays fiktionsmuskler via ny aftale med produktionsselskabet Wiip, der har flere højt profilerede filmskabere i hus.

Foto: Viaplay/Nordic Entertainment Group

Det amerikanske produktionsselskab Wiip har givet håndslag med Nordic Entertainment Group (Nent) på et partnerskab, som vil give streamingtjenesten Viaplay mere kvalitetsunderholdning på indholdspaletten. Det skriver Nent i en pressemeddelelse.

Wiip står bag en række serier produceret for HBO - bl.a. "Mare of Easttown" - og flere andre amerikanske streamingtjenester såsom Apple TV+. Det står ikke klart, hvor stor en del af Wiips bagkatalog, der bliver tilgængeligt på Viaplay, men i 2022 vil "The Uninhabitable Earth", en antologi-serie produceret af Oscar-vinderen Adam McKay, blive sendt som den første.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs