MediaWatch

Viaplay udvider indholdsporteføljen med nyt amerikansk partnerskab

Nent forstærker Viaplays fiktionsmuskler via ny aftale med produktionsselskabet Wiip, der har flere højt profilerede filmskabere i hus.

Foto: Viaplay/Nordic Entertainment Group

Det amerikanske produktionsselskab Wiip har givet håndslag med Nordic Entertainment Group (Nent) på et partnerskab, som vil give streamingtjenesten Viaplay mere kvalitetsunderholdning på indholdspaletten. Det skriver Nent i en pressemeddelelse.

Wiip står bag en række serier produceret for HBO - bl.a. "Mare of Easttown" - og flere andre amerikanske streamingtjenester såsom Apple TV+. Det står ikke klart, hvor stor en del af Wiips bagkatalog, der bliver tilgængeligt på Viaplay, men i 2022 vil "The Uninhabitable Earth", en antologi-serie produceret af Oscar-vinderen Adam McKay, blive sendt som den første.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs