MediaWatch

Cinemateket udvider filmtilbud til Kolding

Nyt samarbejde med biograf i Kolding er en del af bestræbelserne på at udbrede Cinematekets film- og formidlingstilbud mere i landet.

Hans Kragh-Jacobsens dogmefilm "Mifunes sidste sang" bliver den første film på programmet fra Cinemateket ved åbningsevent i Kolding 28. august

Cinemateket indgår nyt filial-samarbejde med Nicolai Biograf i Kolding og udbygger dermed tilbud og tilstedeværelse i landet. Det skriver Filminstituttet i et nyhedsbrev.

Samarbejdet betyder, at Nicolai Biograf hver onsdag vil have film på programmet fra Cinemateket og samtidig bliver base for særarrangementer om film og filmkultur.

Samarbejdet er det fjede i landet - Cinemateket har tilsvarende aftaler med Øst for Paradis i Aarhus, Biffen Nordkraft i Aalborg og Cafe Biografen i Odense.

"Det Danske Filminstitut har et mål om at bringe Cinematekets filmkulturtilbud så bredt ud i landet som overhovedet muligt. Det nye samarbejde med Nicolai Biograf er et vigtigt skridt i den retning, og vi glæder os meget til at præsentere et spændende og mangfoldigt program for borgerne i Kolding og omegn," siger Jakob Buhl Vestergaard, vicedirektør, Det Danske Filminstitut.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs