MediaWatch

"Vi producerer mere dansk indhold end nogensinde før, men det er for homogent og blegt"

Copenhagen TV Festival 2021: Størstedelen af tv-branchen er befolket af etnisk danske, heteroseksuelle personer, og det smitter af på indholdet, der bliver produceret, lød det fra programchef ved åbningen af årets fagfestival for tv-branchen.

Dorte Høeg Brask er redaktør for TV 2 Play og forperson for Copenhagen TV Festivals programudvalg | Foto: Agnete Schlichtkrull, DR

Den gennemsnitlige tv-ansatte er en dansk født kvinde på 35 til 45 år, som arbejder i produktion, er heteroseksuel og bevæger sig i et arbejdsmiljø uden den store diversitet. Og så tjener hun mellem 400.000 og 599.999 kr om året.

Det er nogle af de første ord, der lyder i højtalerne i Tivoli Hotellets kongressal under dette års Copenhagen TV Festival. Overskriften for festivalen er "Diversify", og skal sætte spot på behovet for mere mangfoldighed i alle hjørner af branchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs