MediaWatch

TV 2 hiver velkendt ansigt tilbage fra DR

Efter omkring et år som bl.a. chef for Radioavisen på DR vender tidligere souschef på TV 2 tilbage til redaktionsledelsen på News.

Foto: DR Type 2

Thomas Gadsbølle vender tilbage til TV 2 News som ny redaktionschef. Det skriver broadcasteren i en pressemeddelelse.

Han har i det seneste år været chef for Radioavisen og P3 Nyheder på DR. Inden havde Thomas Gadsbølle arbejdet sig op i graderne hos TV 2 fra 2013, hvor han begyndte karrieren på stationen som reporter, senere redaktør og senest - fra 2016-2020 - var souschef og redaktionschef på TV 2 News.

Med ansættelsen af Tomas Gadsbølle har TV 2 News fået sat alle brikkerne på plads i kanalens nye ledelsesgruppe, som Ask Rostrup i april blev sat i spidsen for som ansv. chefredaktør, efter at Ulla Pors tiltrådte som ny nyhedschef for TV 2-koncernen.

Ansættelsen af Thomas Gadsbølle skal være med til at styrke den politiske dækning på nyhedskanalen, skriver TV 2 i pressemeddelsen. Han har sin første dag tilbage på Teglholmen 1. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Bornholms Tidende er sendt ud i spare- og fyringsrunde, DR's dramachef blev afskediget, og Louds nye programdirektør varslede store forandringer for den unge radio. Få overblikket over en travl uge i den danske mediebranche.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs