MediaWatch

Ask Rostrup: "Jobbet på TV 2 News er en slags kulmination"

Da TV 2 tilbød Ask Rostrup et job som chefredaktør på TV 2 News, var det afgjort med det samme. Han ser frem til at øge nyhedsseningen på TV 2 Play og til at være med i en kulturforandring. Først vil han dog lige lære huset at kende.

Foto: Søren Juhl / TV 2

Danmarks Radio har betydet meget for Ask Rostrup i de 14 år, han har været der, men da TV 2's nyudnævnte nyhedsdirektør Ulla Pors Nielsen tilbød ham at blive chefredaktør på TV 2 News, kunne han ikke sige nej.

"Det har på én og samme tid været en meget let og meget svær beslutning. Da jeg havde lagt røret på efter den første samtale med Ulla Pors Nielsen, var jeg ikke i tvivl om, at det ville ende med et skift. Så det er det helt rigtige at sige goddag til TV 2 News, men hold kæft, hvor er det samtidig svært at sige farvel," siger Ask Rostrup.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs