MediaWatch

DR Nyheder omfordeler ansvar: Flere kræfter til podcast og newsroom

Chefrokade i DR Nyheder skal dels kanalisere kræfter til udbygning af podcast-tilbuddet, dels bringe ledelsen af Radioavisen og P1 Orientering tættere på nyhedsredaktionen, der samtidig aflastes ledelsesmæssigt.

Foto: Agnete Schlichtkrull, DR

DR Nyheder har snittet ansvarsområderne til i en rokade, der skal brede ledelsen af nyhedsredaktionen ud på flere chefhænder og koncentrere andre om udviklingen af podcast.

Den største ændring ligger i det ledelsesmæsige ansvar for P1 Orientering og DR's Christiansborg-redaktion. Chef for den politiske redaktion Morten Tvegaard afløser Claus Cancel som chef for P1 Orientering. Claus Cancel bevarer ansvaret for P1 Morgen, men skal bruge mere tid på de nyhedspodcast, som DR især med "Genstart" har brudt lydmuren med.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs