MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Q bliver lig med Ekstra Bladet, Danske Medier-chef siger adjø, mediekommentator skifter spor, kommerciel afdeling nedlægger stillinger, og tv-markedet har udsigt til ny streamingkæmpe. Det har været en hæsblæsende uge i den danske mediebranche, så snyd ikke dig selv for det forkromede overblik.

Manden, vi alle sammen taler om i den her uge. Henrik Qvortrup er ny ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet. | Foto: LISELOTTE SABROE/Ritzau Scanpix

Endnu en uge går på hæld i den danske mediebranche. Og sikke en uge, det har været! Få overblikket over de største nyheder, du ikke kan undvære, fra medieandedammen i nærværende briefing. You're welcome.

Vi indleder ballet med nyheden, der fik Twitter-journalisterne til at bryde i breaking-gult: Politisk analytiker og redaktør, mediekendis og branchens enfant terrible, Henrik Qvortrup, bliver nyt journalistisk fyrtårn på Ekstra Bladet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Facebook lancerer podcast-funktion

Podcastproducenter får en ny kanal at nå potentielle lyttere på, når den sociale medieplatform i næste uge introducerer en særskilt podcast-funktion.

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs