MediaWatch

B.T. konstituerer reporter som politisk redaktør efter Qvortrup

Efter Ekstra Bladet har hyret Henrik Qvortrup som ny ansv. chefredaktør, er hans position som politisk redaktør på B.T. blevet ledig. Indtil videre har B.T. fundet en afløser internt.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Politisk reporter på B.T. Anders Leonhard Jensen får stillingen som konstiueret politisk redaktør på B.T. Det skriver han selv på Twitter.

Udmeldingen kommer dagen efter, at Henrik Qvortrup, som siden efteråret 2020 har haft ansvaret for den politiske journalistik på B.T., er blevet ansat som ny ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet efter Poul Madsen, som tog afsked med Ekstra Bladet i marts.

Anders Leonhard Jensen har været en del af den politiske redaktion på B.T. i halvandet år, og var forinden ansat på Jyllands Posten som først praktikant og siden journalist og politisk reporter i to et halvt år.

Henrik Qvortrup tiltræder senest 1. juli posten som ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet.

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs