MediaWatch

B.T. konstituerer reporter som politisk redaktør efter Qvortrup

Efter Ekstra Bladet har hyret Henrik Qvortrup som ny ansv. chefredaktør, er hans position som politisk redaktør på B.T. blevet ledig. Indtil videre har B.T. fundet en afløser internt.

Foto: Jens Hartmann Schmidt

Politisk reporter på B.T. Anders Leonhard Jensen får stillingen som konstiueret politisk redaktør på B.T. Det skriver han selv på Twitter.

Udmeldingen kommer dagen efter, at Henrik Qvortrup, som siden efteråret 2020 har haft ansvaret for den politiske journalistik på B.T., er blevet ansat som ny ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet efter Poul Madsen, som tog afsked med Ekstra Bladet i marts.

Anders Leonhard Jensen har været en del af den politiske redaktion på B.T. i halvandet år, og var forinden ansat på Jyllands Posten som først praktikant og siden journalist og politisk reporter i to et halvt år.

Henrik Qvortrup tiltræder senest 1. juli posten som ansv. chefredaktør på Ekstra Bladet.

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs