MediaWatch

Administrerende direktør i Danske Medier træder tilbage

Louise Brincker forlader posten som adm. direktør for organisationen Danske Medier efter knap to år. Det sker i forlængelse af udskillelsen af arbejdsgiver-grenen.

Foto: Thomas Tolstrup/Ritzau Scanpix

Knap to år på posten som adm. direktør for Danske Medier er det blevet til for Louise Brincker. Nu træder hun tilbage, meddeler organisationen.

Det sker, efter Danske Medier Arbejdsgiver for nyligt besluttede at lægge mediearbejdsgiverorganisationen sammen med Dansk Erhverv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2 fortsætter reklamevækst - millionforlig kapper af overskud

Ny tocifret vækst i reklamesalget er med til at sende TV 2's omsætning over 2,5 mia. kr. efter tredje kvartal. Øgede omkostninger og trecifret millionerstatning til Discovery sænker bundlinjen. "Det går godt for TV 2, men udfordringsbilledet er det samme," siger finansdirektør.

Stifter af Radio24syv om Loud-skifte: Kritikken er forståelig

Private aktørers kritik af Berlingske Medias mulige overtagelse af Radio Loud er forståelig, mener Lisbeth Knudsen, der som tidligere topchef i mediehuset var med til at skabe Radio24syv og monopolbruddet på taleradio. Radiodirektør mener, det vil skævvride konkurrencen, men det vil Radio- og tv-nævnet næppe skele til i sin afgørelse, mener professor.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs