MediaWatch

Boxer ændrer i toppen - direktøransvar flytter til Norlys Digital

Adm. direktør for Boxer slipper tøjlerne og får nyt job i Norlys-koncernen. Hans stilling lægges ned, og Boxers forretning bliver i stedet lagt i hænderne på kommerciel direktør for Norlys Digital, som får udvidet ansvaret.

Foto: PR/Norlys

Ansvaret for tv-distributøren Boxer skifter adresse i Norlys-koncernen, der også ejer tv-distributionsselskabet Stofa. Det oplyser Norlys i en pressemeddelelse.

Efter seks år i Boxers ledelse, senest som adm. direktør, stopper Erik Andersen og skal i stedet være med til at løfte Norlys ambitioner på mobilområdet. Et projekt, som tidligere Boxer-direktør Ulf Lund blev sat i spidsen for sidste år, og som ifølge meddelelen ventes at materialisere sig mere senere på året.

Boxer kommer i stedet under vingerne på kommerciel direktør for Norlys Digital, Lise Bering, der dermed får udvidet sit ansvar. Erik Andersens stilling bliver altså ikke genbesat men bliver nedlagt, og ændringen betyder samtidig, at Boxer organisatorisk rykker nærmere moderselskabet Norlys.

"Jeg er overbevist om, at det er det helt rigtige for Boxer at komme tættere på resten af Norlys, og jeg er stolt over at overlevere et Boxer i topform. Nu glæder jeg mig til at blive en del af et visionært og ambitiøst mobilprojekt," udtaler Erik Andersen, der tidligere har været direktør for Telmore og også har erfaring fra Yousee bl.a. som privatkundedirektør.

Skiftet sker fra i dag, onsdag.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs