MediaWatch

Alliance sætter gang i kampagne mod ulovlig streaming

Bekæmpelsen af ulovlig streaming har brug for et nyt tryk, mener en sammenslutning af aktører på det danske film-, biograf- og rettighedsområde, der går sammen om en ny version af tidligere oplysningskampagne.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Selvom man skulle tro, at piratkopiering og ulovlig streaming var en saga blot, efter streamingtjenester har vundet indpas i de fleste danske hjem, er det langt fra tilfældet, lyder det fra Rettighedsalliancen.

Sammen med bl.a. Det Danske Filminstitut, Danske Biografer og Producent Rettigheder Danmark igangsætter alliancen nu kampagnen "Os der elsker film" - en viderebygning af kampagnen under samme navn fra 2016 - for at bekæmpe ulovlig streaming og download af film. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Danske Medier kritiserer Facebooks ændring af artikelvisning

Medierne er ikke blevet orienteret på forhånd om Facebooks nye ændring, der begrænser visningen af artikler, som deles på platformen. Det vækker kritik fra Danske Medier, der kalder det en "magtdemonstration". Ifølge Facebook har man forsøgt.

Briefing: Ugen i mediebranchen

Nye medier gør indtog, gamle medievirksomheder gør op med røde tal, og kulturministeren har haft travlt med ny lovgivning og samråd. Få overblikket med denne uges overflyvning.

Nent frasælger endnu en bid af produktionsgren

Den britiske distributionsvirksomhed All3Media overtager Nent Studios' britiske distributionsselskab. Det sker som led i Nent Groups indsnævring af produktionsarmen, der skal koncentreres om fiktion og dramaproduktion.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs