MediaWatch

Nordisk Film Biografer forventer markant opbemanding for at kunne håndtere coronapas

Om få uger forventer landets største biografkæde at kunne slå dørene op for gæster for første gang i næsten fem måneder. Under hvilke restriktioner er dog fortsat ukendt, og direktør forventer, det vil kræve 25-30 pct. ekstra i bemanding at kunne håndhæve tjek af coronapas.

Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Det er med udsigt til en større udgifter på mandskabsfronten og potentielt færre gæster i salene. Alligevel er der er ikke tvivl om, at Nordisk Film Biografer forventer at rulle den knaldrøde løber ud igen 6. maj, lyder det fra Casper Bonavent, der er direktør for landets største biografkæde.

”Det er selvfølgelig svært at vide, om det kan betale sig på nuværende tidspunkt, men vi kan se, der er en stor appetit på at komme tilbage i biografen, og vi åbner op med et stærkt program, så vi er ret fortrøstningsfulde. Men vi kender stadig ikke de fysiske restriktioner, vi bliver mødt af – vi mangler at få de sidste detaljer i den forbindelse. Så dem håber vi, at vi kender inden alt for længe,” siger Casper Bonavent.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs