MediaWatch

"Aftenshowet" låner to værter fra andre DR-programmer

DR har sat navne og ansigter på værterne for "Aftenshowet" på DR1 det næste halve år. To ansigter er nye på aftenholdet, men seerne kender dem allerede fra skærmen.

Værterne på Aftenshowet det æste havle år (fra venstre): Ulla Essendrop, Josefine Høgh, Mark Stokholm, Nola Grace Gaardmand, Kristian Ring-Hansen Holt og Mette Bluhme Rieck. | Foto: Martin Juul / DR

"Aftenshowet" har skiftet ud i sin holdopstilling af værter. Ulla Essendrop og Mette Bluhme Rieck er på udlån til henholdsvis TV-Avisen Morgen og DR's sportsdækning til sommer, så det næste halve år vil seerne møde to kendte ansigter i en ny rolle. Det skriver DR.dk.

Nola Grace Gaardmand indtræder allerede fra midten af maj som ny vært på "Aftenshowet". Hun har de seneste fire år været vært på "Deadline", "Sundhedsmagasinet" og "TV-Avisen Morgen", men har nu udsigt til at debutere i det journalistiske talkshow, som bliver sendt direkte mandag til torsdag klokken 19.05 til 20.00 fra Rådhuspladsen i København.

Josefine Høgh, der blandt andet er vært på "Sportsmagasinet" og "TV-Avisen Morgen", har allerede taget hul på rollen. Hun har den seneste tid vikarieret på "Aftenshowet", og det fortsætter hun med i april og maj.

"Nola Grace Gaardmand og Josefine Høgh har begge erfaringer med DR’s dækning af nyheds- og aktualitetsstoffet, og ikke mindst i forbindelse med det seneste års coronadækning er "Aftenshowet" blevet endnu mere dagsaktuelt end tidligere. Derfor er de to oplagte navne, og vi er glade for, at de har sagt ja til at være med på værtsholdet, "siger DR’s programchef for Aktualitet, Kultur og Dokumentar, Lisbeth Langwadt.

 

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs