MediaWatch

Troels Mylenberg bliver vært på TV 2 Nyhederne og stopper som politisk redaktør

Efter godt halvandet år skifter politisk redaktør og kommentator på TV 2, Troels Mylenberg, rolle og bliver en del af værtsholdet på de store nyhedsudsendelser på TV 2.

Foto: Claus Troelsgaard, TV 2

TV 2 Nyhedernes flagskibe får et nyt ansigt om bord, når Troels Mylenberg omkring 1. maj slutter sig til holdet af faste værter på TV 2's nyhedsudsendelser.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Troels Mylenberg har været politisk redaktør på TV 2 i de seneste godt halvandet år og var før da nyhedsvært på TV 2 News i knap to år.

Nu slipper han det politiske stof og vender tilbage til værtsrollen på TV 2, men denne gang på de store nyhedsudsendelser på hovedkanalen som 19 og 22 Nyhederne, der sendes fra TV 2 på Kvægtorvet i Odense.

"TV 2 er et sted, hvor man kan udføre mange fantastiske opgaver, men hver ny opgave medfører et valg, hvor man desværre må sige nej til noget andet. Politik har fyldt mange år i mit liv og i mit journalistiske arbejde, og jeg kommer heldigvis stadig til at beskæftige mig med politik, selv om jeg ikke længere skal kommentere det. Dansk politik fylder meget i Nyhederne, og jeg håber også at blive involveret i valgdækningen på TV 2's kanaler," siger Troels Mylenberg, der kom til TV 2 i 2018 fra en stilling som udviklingsdirektør hos Jysk Fynske Medier.

Hvem der afløser Troels Mylenberg som politisk redaktør, bliver først meldt ud senere fredag, oplyser souschef på TV 2 Nyhederne, Jacob Kwon, til MediaWatch.

Mere fra MediaWatch

TV 2-ansatte bruger efteruddannelsesdage på kulturforbedring

TV 2 Nyhedernes ansatte bliver trukket to uddannelsesdage på kurser, der skal forbedre arbejdsmiljøet efter sidste års fokus på kulturproblemer og en hård tone i afdelingen. Det sker efter aftale med tillidsfolk og er en fælles investering i arbejdet, siger hovedtillidsrepræsentant.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs