MediaWatch

TV 2 føjer nyt værtspar til Go' Aften Live

Tv-værterne Janni Pedersen og Lasse Sjørslev tager orlov fra TV 2's nyhedsafdeling for at blive nyt værtspar på TV 2's aftenmagasin.

Lasse Sjørslev og Janni Pedersen har tidligere dannet værtsmakkerpar på TV 2 indtil for tre år siden. Nu er de sat sammen igen. | Foto: Mogens Flindt/Ritzau Scanpix

Udnævnelsen af Ask Rostrup til ny chefredaktør for TV 2 News er ikke den eneste indskiftning, TV 2-koncernen meddeler tirsdag.

Tv-værterne Janni Pedersen og Lasse Sjørslev bliver et ny makkerpar på TV 2's aktualitetsprogram Go' Aften Live og træder til i deres nye roller til april, lyder det i en pressemeddelelse.

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev har tidligere udgjort en værtsduo på TV 2 News, både i forbindelse med nyhedsdækningen om morgenen og efterfølgende for eftermiddagsmagasinet News & Co.

De træder til og supplerer værtsparret Natasha Crone og Abdel Aziz Mahmoud, mens vært Petra Nagel er på barsel og for tiden er afløst af Simi Jan, og Christian Degn er hentet til som supplement til holdet, "fordi ’Go’ aften Live’s populære værter ofte udlånes til andre programmer", lyder det i meddelelsen.

"Go’ aften Live griber dagens store historier og ofte med få timers varsel. Samtidig er det programmets varemærke, at programmets gæster bliver mødt af personlige og journalistisk stærke værter. Det er Janni og Lasse begge i høj grad garanter for," siger Henriette Ladegaard-Pedersen, der er TV 2-redaktør for Go’ Morgen Danmark og Go’ Aften Live, i meddelelsen.

Janni Pedersen og Lasse Sjørslev tager i forbindelse med den nye værtstjans orlov fra TV 2's nyhedsafdeling. Lasse Sjørslev fortsætter dog i foråret som vært på Besserwisserne på TV 2 News.

For Janni Pedersen bliver det et gensyn med Go'-formatet, efter hun i 2020 var vikar i Go' Morgen Danmark og for kort tid siden vendte retur til TV 2 News.

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs