MediaWatch

TV 2 nyproducerer to julekalendere i streg - for første gang i over 20 år

Som et centralt led i opprioriteringen af fiktionsindhold mønsterbryder TV 2 og satser på at sende nyproducerede familiejulekalendere to år i træk. For tidligt at sige om det lægger kimen til et nyt mønster, siger fiktionschef.

Cosmo Film producerer også det tredje kapitel om Tinka. Her er det Tinka og Kongespillet fra 2019. | Foto: Handout / Cosmofilm

TV2 ryster posen med sin annoncering af, at nissen Tinka vender tilbage til skærmen i 2022, da tv-stationen dermed planlægger at sende nye julekalendere to år i streg for første gang siden 1998-1999. Offentliggørelsen af, at den populære julefortælling om Tinka får et nyt kapitel næste jul, er en forløbig forplantning af TV 2's opprioritering fiktionelt indhold, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang.

"Disse ambitioner vil vokse yderligere i den kommende tid. Vi opruster som led i TV 2s nye koncernstrategi, hvor vi har et stærkt fokus på TV 2 PLAY og på den danske fiktion, som er så populær på PLAY," skriver Katrine Vogelsang i et mailsvar. Ifølge fiktionschefen er familiejulekalendere en central brik i TV 2's samlede public service-tilbud.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs