MediaWatch

BBC dropper investeringer i nye programmer til tv-kanal

Som led i en spareplan har BBC besluttet, at det er slut med at producere nye programmer til en af public service-husets tv-kanaler.

Foto: Peter Nicholls/Reuters/Ritzau Scanpix

Den engelske public service-station BBC er i gang med at føre en spareplan ud i livet, og den indebærer, at der ikke længere vil blive investeret i produktion af nye programmer til tv-kanalen BBC Four. Det skriver The Guardian.

Kanalen, som fokuserer på bl.a. kunst og kultur, får lov at bestå, men den skal fremover udelukkende vise arkivprogrammer. Kanalen "skal være hjem for det bedste indhold fra hele BBC's arkiv," lyder det.

Man vil imidlertid fortsat kunne følge nye udgaver af talentshows og transmissioner fra forskellige begivenheder på kanalen.

I begyndelsen af marts oplyste BBC, at man genopliver ungdomskanalen BBC Three som flow-kanal, efter den blev et rent digitalt tilbud i 2016.

Mere fra MediaWatch

Nent-topchef: Super League kan blive en "episk fiasko"

Storklubberne bag Super League glemmer "fansenes kraft" ifølge Anders Jensen, adm. direktør i Nent, der har investeret store milliardbeløb i tv-rettighederne til de eksisterende fodboldligaer, som nu udfordres af Super League.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs