MediaWatch

Ungdomskanalen BBC Three genopstår som traditionel tv-kanal

Efter flere år med dalende online-seertal, genopliver BBC ungdomskanalen BBC Three som traditionel tv-kanal.

Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/Ritzau Scanpix

Den britiske ungdomskanal BBC Three var blandt de første tv-kanaler til at flytte online tilbage i 2016. Nu vender den tilbage som traditionel tv-kanal i 2022, skriver Politiken.

Det sker som følge af, at online-indholdet alene ikke har vist sig ikke som et stort hit blandt BBC Three's brugerbase, der minder om DR 3's, i alderen 16-34 år.

Mens brugerbasen er svundet ind med mellem 60 og 69 pc., siden flowkanalen blev lukket,er tiden, der bliver brugt på at se BBC Three, faldet med 89 pct., viser en undersøgelse, skriver Politiken.

Kanalen gik blandt andet online i 2016 på grund af besparelser, eftersom regeringen havde skåret i budgettet. Men nu vil man sikre, at BBC Three når så stort et seertal som muligt i fremtiden, skriver Charlotte Moore, indholdschef på BBC, på mediets hjemmeside.

Britisk hjælpepakke til film- og tv-producenter forlænges til december

Bonnier Publications og Canal Digital betaler bøder for ulovlig telemarketing 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs