MediaWatch

Top 20: X Factor og bagedyst for de yngste trak seerne til

Som et ekko fra forrige uge holdt både fredagsunderholdningen på TV 2 samt den nye lillebror til det populære bageprogram DR1 fast i sine placeringer på ugens topliste.

Foto: Tariq Mikkel Khan/Ritzau Scanpix

Seerne kan ikke have været helt utilfredse med forrige uges premiere på den nye bagekonkurrence for børn og unge "Den store juniorbagedyst", for programmet holdt stand - og hentede tilmed lidt nye seere til - i den netop overståede uge. Det fremgår af Kantar Gallups ugentlige seerbarometer.

707.000 seere tunede ind for at se det andet afsnit af børneversionen af DR-succesen "Den store bagedyst", da programmet blev vist lørdag aften i primetime. Det er 21.000 flere seere, end programmet kunne tælle på premieredagen ugen forinden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs