MediaWatch

Top 20: Mere end en halv million seere fulgte med i partilederdebat

Torsdagens partilederdebat om coronakrisen og genåbning af samfundet blev fulgt tæt, men var ikke i nærheden af seertilslutningen til fredagens familieunderholdning.

Statens Museum for Kunst lagde lokale til torsdagens partilederdebat, der blev vist på TV 2 og TV 2 News. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

I anledning af at det i den forgangne uge var ét år siden, statsminister Mette Frederiksen (S) lukkede ned for store dele af aktiviteterne i samfundet grundet coronapandemien, blev der på TV 2 afholdt en partilederdebat med fokus på, hvordan den fremtidige håndtering af krisen bør være. Dén diskussion fulgte lidt mere end en halv million seere med i på tværs af TV 2 og TV 2 News, viser Kantar Gallups ugentlige tv-måling.

De 511.000 seere var nok til at sende torsdagens udsendelse op på en 12.-plads på toplisten over mest sete udsendelser. Men altså ikke i nærheden af at være nok til at slås om ugens bedste placering, som gik til fredagsunderholdningen på TV 2 "X Factor", der blev set af knap 1,1 mio. personer.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

"Helt generelt synes jeg selvfølgelig, at vi chefredaktører skal stille op"

Principielt bør mediechefer også stille op til kritiske interviews, når medierne forventer det samme af fx politikere, mener Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, efter kritik fra tidl. statsminister af manglende interviews med B.T.'s ansv. chefredaktør Michael Dyrby i kølvandet på dokumentarfilmen om metoo på TV 2.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs