TV 2 finder afløser for politisk redaktør i egne rækker

Hans Redder blev ikke politisk redaktør på Berlingske, som han ellers var på vej til, men nu får han titlen hos sin nuværende arbejdsgiver.
Hans Redder tiltræder som politisk redaktør hos TV 2 1. maj. | Foto: Anthon Unger
Hans Redder tiltræder som politisk redaktør hos TV 2 1. maj. | Foto: Anthon Unger

Troels Mylenberg stopper som politisk redaktør og bliver vært på TV 2 Nyhederne, meddelte TV 2 tidligere på dagen. Og nu sætter tv-stationen navn på afløseren på redaktørposten.

Valget er faldet på Hans Redder, der starter som politisk redaktør 1. maj. Han har været ansat hos TV 2 siden 2012 med en afstikker til Jyllands-Posten undervejs.

"Hans Redder er en etableret og erfaren analytiker og en stjerne inden for politisk journalistik. Derfor har det været nemt at tage beslutningen om, hvem der skal være politisk redaktør og afløse Troels Mylenberg, som fra maj bliver vært på TV 2 Nyhederne i Odense," siger Mads Bisgaard, redaktionschef og leder af TV 2's politiske redaktion, i en meddelelse.

Hans Redder er uddannet journalist fra Syddansk Universitet i 2012.

TV 2's kommende politiske redaktør sagde i november 2020 ja tak til et som politisk redaktør hos Berlingske, men fortrød en uges tid senere og valgte i stedet at blive hos TV 2. Berlingske ansatte senere Chris Kjær Jessen som ny politisk redaktør. Han kom fra et job som souschef på Berlingskes indlandsredaktion.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også