MediaWatch

Berlingske finder ny politisk redaktør i egne rækker

Det bliver en tidligere Cavling-vinder, der fra næste måned skal indtage rollen som politisk redaktør hos Berlingske.

Chris Kjær Jessen (tv.) vandt sammen med Michael Lund og Lars Nørgaard Pedersen Cavlingprisen i 2016. | Foto: Jacob Ehrbahn/Ritzau Scanpix

Berlingske har fundet sin nye politiske redaktør. Chris Kjær Jessen, som senest har været souschef på mediets indlandsredaktion, overtager tjansen fra 15. februar, skriver Berlingske selv.

I slutningen af november havde Berlingske faktisk fundet afløseren for Pia Glud Munksgaard, som i begyndelsen af november afslørede, at hun havde fået job hos DR og dermed forlod stillingen som politisk redaktør. Hans Redder var blevet lokket til fra TV 2, men han ombestemte sig. Derfor måtte Berlingske igen på jagt, og valget faldt på Chris Kjær Jessen.

"Chris kender Berlingske og vores strategi til bunds, han er utvivlsomt en meget stærk journalist, og han kender Christiansborg fra sin tid som politisk reporter. Chris har allerede vist, at han har et åbenlyst ledelsestalent fra sin rolle som souschef i Gravergruppen og senest på Indland, hvor han har vikarieret som indlandschef," siger chefredaktør Mette Østergaard.

Chris Kjær Jessen har tidligere været journalist og souschef i Berlingskes gravergruppe og vandt i 2016 Cavlingprisen sammen med Michael Lund og Lars Nørgaard Pedersen for artikelserien "Gyllegate".

Mere fra MediaWatch

Joy Mogensen: Vi vil gå et skridt længere end EU kræver

Kulturminister Joy Mogensen (S) fortæller, hun vil give danske medier mulighed for kollektive forhandlinger med techkoncerner om betaling for indhold i podcasten Indslag, hvor hun også forklarer "misforståelse" om brug af hyperlink.

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs