MediaWatch

Ny politisk redaktør fortryder Berlingske-ansættelse og bliver hos TV 2

TV 2-journalist Hans Redder har droppet sit jobskifte til Berlingske, hvor han for kort tid siden blev præsenteret som ny politisk redaktør. "Jeg blev fristet og smigret af den mulighed, der pludselig opstod," skriver han.

Hans Redder (anden fra højre) er politisk analytiker hos TV 2, og skifter alligevel ikke som planlagt til Berlingske næste år. | Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

I forrige uge offentliggjorde Berlingske, at avisen havde ansat TV 2-journalist Hans Redder som ny politisk redaktør, men nu er kontrakten revet over. Hans Redder har nemlig fortrudt, skriver han på Twitter.

"Jeg blev fristet og smigret af den mulighed, der pludselig opstod på Berlingske, og jeg har intet at udsætte på dem i denne proces. Men jeg er samtidig enormt glad for mine arbejdsopgaver og mine kolleger på TV 2, som jeg mener er Danmarks mest spændende mediearbejdsplads. Og jeg må bare konstatere, at jeg i dagene omkring beslutningen ikke erkendte, hvordan jeg virkelig havde det inderst inde: At jeg helst vil blive på TV 2."

Hans Redder skriver, at han erkender, at det er noget rod, men at det er endt på den rigtige måde.

TV 2-journalisten skulle have indtaget sin nye position hos Berlingske 1. marts næste år og skulle afløse Pia Glud Munksgaard, som har fået job hos DR.

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs