MediaWatch

DR sælger flere fakta-formater

Det er ikke kun fiktionsserie, DR afsætter til udlandet, senest er livsstilsprogrammet "Kender du typen" samt andre formater røget over disken.

Livsstilsprofilerne Anne Glad og Flemming Møldrup fra den danske udgave af "Kender du typen" | Foto: DR

DR's salgsafdeling DR Salg har afsat flere fakta- og livstilsformater til udlandet. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

Salget betyder, at livsstilsprogrammet "Kender du typen", der har mange år på bagen på DR1, men fortsat er et af de mest sete programmer, i foråret får premiere på den estiske public service-station ETV.

Det er første gang, formatet, som DR1 sendte første gang i 1994, er solgt til udlandet.

Derudover har DR også solgt optioner på faktaformaterne "Fede forhold", som danske STV står bag, til Holland, Finland, Belgien, Frankrig og Italien, mens Holland og USA har købt option på DR2-programmet "Fiskebanko".

""Fiskebanko" er et nyt kreativt og finurligt format, der samtidig er et underholdningsprogram for hele familien. Banko er kendt af de fleste, og samtidig bliver fiskeri mere og mere populært verden over, så det er en fantastisk kombination og samtidig en mulighed for ’at være sammen på afstand’. Den slags programmer er stærkt efterspurgte i denne tid," siger salgsansvarlig fra DR Salg, Freja Johanne Nørgaard Sørensen.

Salgene er bl.a. kommet i stand via salgsselskabet Media Ranch, skriver DR.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs