MediaWatch

Filmstriben fortsætter i Københavns Kommune

Efter ukorrekte oplysninger bag beslutningen om at trække sig fra Filmstriben har Københavns Kommune omgjort beslutningen.

Foto: Screenshot, filmstriben.dk

Bibliotekernes streamingtjeneste for film og tv-serier Filmstriben vil også fremover være tilgængelig for borgerne i Københavns Kommune, skriver Filmmagasinet Ekko.

"Kultur- og fritidsudvalget har besluttet at godkende forvaltningens indstilling, så abonnementet på Filmstriben gentegnes. Det vil sige, at københavnerne kommer til at opleve det tilbud, de har kendt hele tiden," siger Franciska Rosenkilde, kultur- og fritidsborgmester i Københavns Kommune, til mediet.

Det kom tidligere på måneden frem, at kommunen fra 1. marts ikke længere ville prioritere at stille Filmstriben til rådighed for bibliotekstbrugerne. Det viste sig senere, at beslutningen var baseret på ukorrekte oplysninger om antallet af brugere og antallet af brugere, der kun ser en enkelt film årligt på Filmstriben.

Fejlene fik Kultur- og Fritidsforvaltningen til at anbefale, at Københavns Kommune gentager abonnement på Filmstriben. Og det er så sket nu fra politisk hold.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere