TV 2 forventer ikke at vise metoo-dokumentar om sig selv

Resultatet af Politiken og Impacts varslede journalistiske undersøgelse af kulturen på TV 2 kommer efter planen ikke til at ramme skærmen på TV 2's flader, lyder det fra nyhedsdirektør.
Foto: Jonas Olufson
Foto: Jonas Olufson

Når Politiken og Impacts arbejde med at afdække kulturen hos TV 2 er tilendebragt, så ligger det ikke i kortene, at TV 2 selv kommer til at vise resultatet. Det var meldingen fra Ulla Pors Nielsen, nyhedsdirektør på TV 2, da hun fredag gæstede MediaWatchs podcast Indslag.

"Jeg tænker ikke, at TV 2 kommer til at vise den dokumentar. Sådan som jeg forstår det, så skal Politiken og Impact vise den på Politiken," sagde hun.

TV 2 var selv i gang med at arbejde på en dokumentar om kulturen hos tv-selskabet selv. Men dokumentaren blev under stor bevågenhed lagt ned i januar. Forklaringen fra TV 2 var, at TV 2 ikke finder det troværdigt at undersøge sig selv.

Siden har Politiken og produktionsselskabet Impact taget tråden op. De to parter overtager intet af det materiale, som TV 2 nåede at indsamle, og begynder således forfra på arbejdet.

Du kan høre hele interviewet med Ulla Pors Nielsen her - eller i din podacst-app.

Indslag udkommer hver fredag kl. 14 og bestyres på skift af journalist og forfatter Adam Holm, arkitekt og tv-vært Ane Cortzen, digital analytiker og direktør Christiane Vejlø samt journalist og vært Nynne Bjerre Christensen.

Indslag er tilgængelig på alle podcastplatforme inkl. Itunes, Google Podcast, Spotify og Podcast Addict samt på mediawatch.dk og i MediaWatch' app. Du kan downloade vores app og lytte med gratis her til IOS og her til Android.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også