MediaWatch

Dansk instrueret HBO-serie sætter rekord

En ny serie på HBO, der er instueret af Susanne Bier, har efter premieren i oktober sat rekord på, hvor mange brugere der har set med fra start.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

HBO-serien "The Undoing", der er instrueret af danske Susanne Bier, står for den bedste åbning af en første sæson nogensinde på HBO i Danmark målt i procentandelen af brugere, der har set med. Det skriver Kulturmonitor på baggrund af en pressemeddelelse fra HBO Nordic.

I samme ombæring står serien, der havde premiere i slutningen af oktober, for den bedste åbning i Danmark blandt samtlige serier, der har haft premiere på HBO Nordic i hele 2020.

Ifølge HBO er første episode af serien blevet set mere end 6 mio. gange.

"The Undoing" er Susanne Biers første tv-serie for HBO, men langt fra hendes første internationale produktion. Hun har tidligere bl.a. instrueret filmen "The Birdbox" til Netflix og tv-serien "The Night Manager".

Den danske instruktør har netop overtaget posten som formand for den komité, der skal udvælge de film, der skal Oscar-nomineres i kategorien bedste internationale spillefilm.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs