MediaWatch

Dansk instrueret HBO-serie sætter rekord

En ny serie på HBO, der er instueret af Susanne Bier, har efter premieren i oktober sat rekord på, hvor mange brugere der har set med fra start.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

HBO-serien "The Undoing", der er instrueret af danske Susanne Bier, står for den bedste åbning af en første sæson nogensinde på HBO i Danmark målt i procentandelen af brugere, der har set med. Det skriver Kulturmonitor på baggrund af en pressemeddelelse fra HBO Nordic.

I samme ombæring står serien, der havde premiere i slutningen af oktober, for den bedste åbning i Danmark blandt samtlige serier, der har haft premiere på HBO Nordic i hele 2020.

Ifølge HBO er første episode af serien blevet set mere end 6 mio. gange.

"The Undoing" er Susanne Biers første tv-serie for HBO, men langt fra hendes første internationale produktion. Hun har tidligere bl.a. instrueret filmen "The Birdbox" til Netflix og tv-serien "The Night Manager".

Den danske instruktør har netop overtaget posten som formand for den komité, der skal udvælge de film, der skal Oscar-nomineres i kategorien bedste internationale spillefilm.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs