MediaWatch

ViacomCBS lancerer streamingtjeneste i Danmark i marts

Brugere på den anden side af Atlanterhavet får først adgang til ny streamingtjeneste fra ViacomCBS, inden den går i land i Norden i slutningen af marts.

Foto: ViacomCBS

ViacomCBS sender sin varslede streamingtjeneste Paramount+ på markedet i Norden 25. marts, oplyser selskabet i en meddelelse.

Planerne om den nye, selvstændige streamingtjeneste blev luftet i september 2020. Tjenesten lanceres først i USA og Syd- og Mellemamerika 4. marts, inden turen altså kommer til Danmark og resten af Norden senere på måneden.

Hvad prisen bliver for Paramount+, er endnu ikke offentliggjort. Kataloget vil bl.a. byde på indhold fra Showtime, som er en del af ViacomCBS-familien.

Jesper Dahl, nordisk direktør for ViacomCBS, varslede i september over for MediaWatch, at partnerskaber bliver et væsentligt element i distributionen af den nye streamingtjeneste.

"Det kan være både være som del af en pakke, som vi er i dag hos Yousee og Canal Digital. Det kan også være aftaler med teleselskaber, som sælger adgang til Paramount+ alene eller sammen med andre tjenester. Indhold er uden tvivl det vigtigste konkurrenceparameter. Men distribution og dét at være tilgængelig på så mange platforme som muligt bliver også utroligt vigtigt," sagde han i september.

Paramount+ gik i land i Danmark i 2017 og er i dag tilgængelig for kunder hos Canal Digital og Yousee, men snart får tjenesten altså også et selvstændigt liv som streamingtjeneste.

Streamingtjeneste fra ViacomCBS får eget liv – men partnerskaber står stadig centralt 

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs