MediaWatch

Medarbejdere anklager P3-ledelse for chikane og kritiserer øverste DR-chefer

DR har været ramt af flere sager om dårlig kultur i de seneste måneder, og nu er turen kommet til radiokanalen P3, hvor medarbejdere har klaget over mobning og chikane. Den øverste ledelse har reageret for sent, erkender direktør.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Fire nuværende og tidligere medarbejdere på radiokanalen P3 har klaget til DR's øverste ledelse over chefer, der mobber og chikanerer de ansatte, men DR-toppen har ikke reageret tilstrækkeligt på klagerne. Det fortæller de fire medarbejdere, der alle har fået modtaget psykologhjælp efter oplevelser med kulturen på P3, til Politiken.

"DR’s øverste ledelse og HR har ikke levet op til deres ansvar i forbindelse med, at vi har klaget over chikane og krænkelser fra ledelsen på P3. De har ikke svaret på vores spørgsmål, ikke givet os klare afgørelser på vores klager, og nu vil de ikke mødes med os," siger radiovært Sara Bovin, som er en af dem, der har klaget til DR's øverste ledelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs