MediaWatch

TV 2 Play hyrer satirekarakter til livsstilsprogram

I slutningen af oktober bliver den populære Radio24syv-karakter Kirsten Birgit, der spilles af Frederik Cilius Jørgensen, ny seniorkorrespondent på TV 2 Play.

Kirsten Birgit alias Frederik Cilius Jørgensen fungerede indtil lukningen af Radio24syv som nyhedsoplæser og senoirkorrespondent i satireprogrammet "Den korte radioavis". | Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Satiriker Frederik Cilius Jørgensen får sin debut på TV 2 Play, når han i rollen som Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm, der kendt fra det hedengange Radio24syv-program "Den korte radioavis", skal stå i spidsen for en ny programserie på streamingtjenesten.

Det skriver TV 2 Kommunikation.

I rollen som seniorkorrespondent Kirsten Birgit skal Frederik Cilius Jørgensen styrke livsstilsstoffet på TV 2 Play i spidsen for en programserien "Fuld af Danmark", hvor opgaven bliver at rejse ud i landet og give seerne sit besyv med på landets tilstand.

"Med Kirsten Birgit ombord får vi en kompetent og erfaren kvinde med på holdet, der har smag for, hvad danskerne bør vide og kan formidle det i fuld skala," siger livsstilsredaktør hos TV 2, Jes Schrøder.

Kirsten Birgit er en fiktiv person, der spilles af satirikeren Frederik Cilius Jørgensen, der sammen med Rasmus Bruun stod bag det prisbelønnede satireprogram "Den korte radioavis", der var et af Radio24syvs mest lyttede programmer.

Mere fra MediaWatch

Rørbye Rønn afliver spekulation om store biograffilm på DRTV

Maria Rørbye Rønn glæder sig over, at politikerne letter på detailstyringen af public service-stationen og giver DR en større fleksibilitet til at kunne omstille sig digitalt. Men hun afviser, det vil ændre i konkurrencesituationen i forhold til private medier.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs