MediaWatch

Stofa fastholder prisen på tv trods prisstigninger på markedet

Selv om prisen stiger på det danske tv-marked, vil Stofa ikke hæve prisen på sine tv-pakker i hele 2021.

Adm. direktør hos Stofa, Sune Nabe Frederiksen. | Foto: PR/Norlys

Tv- og internetudbyderen Stofa, der er en del af Norlys, har besluttet at fastholde sin pris på tv hele næste år. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Udmeldingen kommer, efter at bl.a. Yousee valgte at hæve prisen for over en million af sine tv-kunder i lyset af den generelle prisstigning på tv-kanaler og streamingtjenester.

"Hvert år regulerer tv-selskaberne priserne på deres indhold, og det betyder som regel, at priserne stiger for de danske tv-kunder. I år har vi i samarbejde med antenneforeningerne dog valgt at låse priserne på vores tv-pakker, og det betyder helt konkret, at vi ikke hæver prisen på vores tv-pakker i hele 2021," siger Sune Nabe Frederiksen, der er adm. direktør i Stofa, ifølge meddelelsen.

Stofa oplyser, at der heller ikke vil blive ændret på indholdet i tv-pakkerne med undtagelse af den store pakke, der opgraderes på flere punkter.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs