MediaWatch

Stofa fastholder prisen på tv trods prisstigninger på markedet

Selv om prisen stiger på det danske tv-marked, vil Stofa ikke hæve prisen på sine tv-pakker i hele 2021.

Adm. direktør hos Stofa, Sune Nabe Frederiksen. | Foto: PR/Norlys

Tv- og internetudbyderen Stofa, der er en del af Norlys, har besluttet at fastholde sin pris på tv hele næste år. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Udmeldingen kommer, efter at bl.a. Yousee valgte at hæve prisen for over en million af sine tv-kunder i lyset af den generelle prisstigning på tv-kanaler og streamingtjenester.

"Hvert år regulerer tv-selskaberne priserne på deres indhold, og det betyder som regel, at priserne stiger for de danske tv-kunder. I år har vi i samarbejde med antenneforeningerne dog valgt at låse priserne på vores tv-pakker, og det betyder helt konkret, at vi ikke hæver prisen på vores tv-pakker i hele 2021," siger Sune Nabe Frederiksen, der er adm. direktør i Stofa, ifølge meddelelsen.

Stofa oplyser, at der heller ikke vil blive ændret på indholdet i tv-pakkerne med undtagelse af den store pakke, der opgraderes på flere punkter.

Mere fra MediaWatch

Nye Medier: Vi bliver overset i debatten om tech-betaling

For en række nye digitale medier er Google og Facebook en hjælp til at blive hørt og set, lyder det fra foreningen Nye Medier, der frygter, at et krav om betaling fra techplatforme til medierne, som de store mediehuse presser på for, kan ramme dem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs