MediaWatch

Nyt digitalt tv-produkt fra Yousee skal hive ny målgruppe ind i butikken

Tv over nettet i form af det nye digitale tv-produkt Youtv er landets største tv-leverandør Yousees seneste lancering i rækken af tiltag, der skal hjælpe selskabet med at stoppe kundernes fravalg af Yousees tilbud.

Michael Moyell Juul, adm. direktør for Nuuday, der huser bl.a. TDC's tv-aktiviteter, forventer, at Yousees nye digitale tjeneste kan lokke et nyt kundesegment ind i tv-forretningen. | Foto: Carsten Lundager/TDC/PR

Yousee forsøger at sætte prop i kundesivningen i sin tv-forretning og har i den forbindelse nu lanceret en internetbaseret tv-løsning Youtv, der skal appellere til en anden målgruppe end Yousees traditionelle tv-pakker og -produkter. Det fortæller Michael Moyell Juul, adm. direktør for Nuuday, der huser bl.a. TDC's tv-aktiviteter, til Berlingske.

"Helt generelt mener vi, at vi rammer et andet og nyt segment og får kunder, som vi ikke har i dag. Måske har nogle Yousee-kunder i dag ikke det produkt, som de gerne vil have, men vi vil hellere have, at de så bliver i familien og vælger Youtv. Jeg forventer, at vi får en masse kunder, men vil ikke sætte konkrete tal på," siger Michael Moyell Juul til Berlingske.

Youtv er løsrevet fra Yousees traditionelle kabel-distribution og samler tv-kanaler og streamingtjenester. Produktet kræver internetforbindelse og en Youtv-app, og lanceringen fandt sted 22. september i en tid, hvor Yousee altså gennem flere år har haft vanskeligt ved at holde på tv-kunderne i den traditionelle distributionsforretning. Ved udgangen af andet kvartal havde Yousee 1,069 mio. tv-kunder. Det var 102.000 færre end ved udgangen af 2019.

 Yousee opkræver fuld betaling for betaversion af ny streamingtjeneste

 Yousee-direktør: Ny streamingtjeneste får "attraktiv pris" i forhold til tv-pakker

Mere fra MediaWatch

Danske Medier vil have åbnet diskussion om fordeling af licensoverskud

De mange millioner i såkaldt merlicensprovenu bør fordeles, så de i højere grad bidrager til at skabe bredde i medielandskabet og holder hånden under lokal- og regionalmedier, lyder det fra adm. direktør i Danske Medier, der vil have gjort op med, at en stor bid af kagen tilfalder DR.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs