MediaWatch

Yousee opkræver fuld betaling for betaversion af ny streamingtjeneste

Tusindvis af kunder har vist interesse for at købe og være med til at udvikle Yousees kommende streamingtjeneste Youtv. Tjenesten lanceres først i en betaversion - men prisen bliver fast fra starten af, fortæller direktør.

Foto: Uffe Weng/TDC

For at undgå at servere en færdigbagt streamingtjeneste, der måske ikke smager præcist, som kunderne vil have det, har Yousee planer om først at lancere sin nye streamingtjeneste Youtv i en såkaldt betaversion, hvor kunder er inviteret til at teste produktet og give input til forbedringer. For den hjælp skal brugerne dog ikke forvente at få afslag i prisen, fortæller Youtv-direktør, Henrik Harder, til Finans.

"Fremfor at vi drømmer en masse op og tror, at vi ved, hvad kunderne vil have, så vil vi rigtig gerne høre fra kunderne, hvad de synes, at vi skal bygge som det næste. Vi mener, at det er den rigtige måde at bygge digitale produkter på i 2020," siger han og tilføjer, at betaversionen af grundproduktet trods alt bliver "så godt", at der altså ikke bliver givet en rabatbonus til de tidlige brugere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs