MediaWatch

Yousee opkræver fuld betaling for betaversion af ny streamingtjeneste

Tusindvis af kunder har vist interesse for at købe og være med til at udvikle Yousees kommende streamingtjeneste Youtv. Tjenesten lanceres først i en betaversion - men prisen bliver fast fra starten af, fortæller direktør.

Foto: Uffe Weng/TDC

For at undgå at servere en færdigbagt streamingtjeneste, der måske ikke smager præcist, som kunderne vil have det, har Yousee planer om først at lancere sin nye streamingtjeneste Youtv i en såkaldt betaversion, hvor kunder er inviteret til at teste produktet og give input til forbedringer. For den hjælp skal brugerne dog ikke forvente at få afslag i prisen, fortæller Youtv-direktør, Henrik Harder, til Finans.

"Fremfor at vi drømmer en masse op og tror, at vi ved, hvad kunderne vil have, så vil vi rigtig gerne høre fra kunderne, hvad de synes, at vi skal bygge som det næste. Vi mener, at det er den rigtige måde at bygge digitale produkter på i 2020," siger han og tilføjer, at betaversionen af grundproduktet trods alt bliver "så godt", at der altså ikke bliver givet en rabatbonus til de tidlige brugere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs