MediaWatch

Yousee-direktør: Ny streamingtjeneste får "attraktiv pris" i forhold til tv-pakker

Senere på året føjer Yousee streamingtjenesten Youtv til sin vifte af tv- og streamingprodukter. Det sker i et forsøg på at genvinde tv-kunder ved at tilbyde større valgfrihed.

Foto: Stefan Wessel/PR

En ny streamingtjeneste, der skal give danskere en "mere fleksibel adgang til tv-kanaler og streamingtjenester" fra TDC-ejede Yousee, er tv-distributørens nyeste tiltag for at sætte prop i den sivende kundebase. Tjenesten får titlen Youtv og giver kunder mulighed for at samle sine kanaler og streamingtjenester i én applikation.

Den nye lancering henvender sig først og fremmest til de danskere, der ikke har en klassisk tv-pakke eller aldrig har haft det. Det gælder både den yngre generation, men også dem, der tidligere har haft en tv-pakke, men nu har fravalgt det af den årsag, at man gerne vil have adgang til indhold på en mere fleksibel måde, lyder det fra Yousees direktør, Jacob Mortensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs