MediaWatch

Yousee-direktør: Ny streamingtjeneste får "attraktiv pris" i forhold til tv-pakker

Senere på året føjer Yousee streamingtjenesten Youtv til sin vifte af tv- og streamingprodukter. Det sker i et forsøg på at genvinde tv-kunder ved at tilbyde større valgfrihed.

Foto: Stefan Wessel/PR

En ny streamingtjeneste, der skal give danskere en "mere fleksibel adgang til tv-kanaler og streamingtjenester" fra TDC-ejede Yousee, er tv-distributørens nyeste tiltag for at sætte prop i den sivende kundebase. Tjenesten får titlen Youtv og giver kunder mulighed for at samle sine kanaler og streamingtjenester i én applikation.

Den nye lancering henvender sig først og fremmest til de danskere, der ikke har en klassisk tv-pakke eller aldrig har haft det. Det gælder både den yngre generation, men også dem, der tidligere har haft en tv-pakke, men nu har fravalgt det af den årsag, at man gerne vil have adgang til indhold på en mere fleksibel måde, lyder det fra Yousees direktør, Jacob Mortensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs