MediaWatch

Freeway går i luften med iværksættermedie

Med 1,2 mio. kr. i tilskud fra Innovationspuljen har Freeway relanceret Avisen.dk som nyhedsmedie med særligt fokus på iværksætteri.

Mia Wagner, direktør i Freeway. Foto: Jóna Astrid Lambastein

Iværksætteri bliver sammen med nyheder, underholdning og debat hjørnesten i indholdet på Avisen.dk, der har skiftet ham. Det skriver Freeway,der står bag sitet, i en pressemeddelelse.

"Vores ambition er at blive de danske iværksætteres foretrukne medie og samtidig være bindeleddet mellem dansk iværksætteri og den almene dansker. Og vi vil gøre vores bedste for at skabe nogle gode rammer for et øget fokus på dansk iværksætteri," siger Mia Wagner, der er direktør i Freeway i meddelelsen.

Freeway og fagbevægelsens medieselskab A-Pressen brød sidste år samarbejdet om Avisen.dk, der har kostet A-pressen millioner i drift. Mens A-Pressen overtog redaktionen bag og i stedet lancerede fagmedierne i A4 Medier om arbejdsliv, så beholdt Freeway brandet og domænet Avisen.dk, som de ejede.

Efterfølgende fik Freeway 1,2 mio. kr. i støtte fra Innovationspuljen til at skabe et iværksættermedie, som nu er i luften med fokus på emnet i sektionen "Iværksætteri by Freeway" med nyheder, præsentation af ideer, portrætter og debatindlæg.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere