MediaWatch

Freeway går i luften med iværksættermedie

Med 1,2 mio. kr. i tilskud fra Innovationspuljen har Freeway relanceret Avisen.dk som nyhedsmedie med særligt fokus på iværksætteri.

Mia Wagner, direktør i Freeway. | Foto: Jóna Astrid Lambastein

Iværksætteri bliver sammen med nyheder, underholdning og debat hjørnesten i indholdet på Avisen.dk, der har skiftet ham. Det skriver Freeway,der står bag sitet, i en pressemeddelelse.

"Vores ambition er at blive de danske iværksætteres foretrukne medie og samtidig være bindeleddet mellem dansk iværksætteri og den almene dansker. Og vi vil gøre vores bedste for at skabe nogle gode rammer for et øget fokus på dansk iværksætteri," siger Mia Wagner, der er direktør i Freeway i meddelelsen.

Freeway og fagbevægelsens medieselskab A-Pressen brød sidste år samarbejdet om Avisen.dk, der har kostet A-pressen millioner i drift. Mens A-Pressen overtog redaktionen bag og i stedet lancerede fagmedierne i A4 Medier om arbejdsliv, så beholdt Freeway brandet og domænet Avisen.dk, som de ejede.

Efterfølgende fik Freeway 1,2 mio. kr. i støtte fra Innovationspuljen til at skabe et iværksættermedie, som nu er i luften med fokus på emnet i sektionen "Iværksætteri by Freeway" med nyheder, præsentation af ideer, portrætter og debatindlæg.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs