MediaWatch

A-Pressen skilles fra Freeway og overtager aktiviteterne i Avisen.dk

Efter 10 års partnerskab om nyhedsmediet Avisen.dk går A-Pressen og Freeway hvert til sit. Freeway bevarer navn og domæne, mens A-pressen overtager redaktion og selskab – og vil have en ny partner om bord.

Rasmus Østrup Møller, direktør, A-Pressen.

Fagbevægelsens medieselskab A-Pressen siger farvel til nyhedsbrandet Avisen.dk. Efter 10 års partnerskab med Freeway om ejerskabet af nyhedssitet er parterne blevet enige om at gå hver til sit.

Bruddet betyder, at A-Pressen overtager redaktionen bag Avisen.dk og selskabet Avisen.dk ApS, mens Freeway Holding, der har retten til domænet, vil videreføre navn og brand.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs