MediaWatch

Børnebogstjeneste føjer podcasts til kataloget

Efter hidtil at have beskæftiget sig primært med bøger vil streamingtjenesten Fairytell fremover også fange børns opmærksomhed med kortere podcasts.

Foto: PR/Fairytell

Bogstreamingtjenesten Fairytell, der henvender sig til mindre børn og deres forældre, vil fremover også fange børnenes opmærksomhed med podcasts, oplyser tjenesten i en pressemeddelelse.

Første skud på den nye stamme er podcastsen "Thomas og Tudse", og planen er at føje flere til hen ad vejen. I første omgang er der lavet syv afsnit af 5-7 minutters varighed af den første podcast, og flere afsnit er i produktion.

"Podcasts har indtaget verden med storm. Langt størstedelen henvender sig til voksne, men der er langt mellem indlevende podcasts i børnehøjde," skriver Fairytell i en meddelelse.

Fairytell har eksisteret siden 2017 og sælger adgang til tjenesten på abonnement til brugere, ligesom tjenesten har indgået aftaler med samarbejdspartnere. Det gælder bl.a. SF Studios i Sverige og Sky i Schweiz.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Radio Loud er snart no more, mens sportslisten skal genoplives, hvis det står til kulturministeren. Brancheorganisationer råbte vagt i gevær over nyt lovforslag om moms på rettigheder, en tv-status blev gjort op, og Frankfurt Bogmesse vendte tilbage i fysisk form. Alt det og meget mere i ugens overblik over slagets gang i mediebranchen. (Rettet)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs