MediaWatch

Producenter efterlyser bredere DR-skuldre til at bære regning for udskudte programmer

Især DR bør som public service-institution finde de store sko frem og hjælpe producenter med at tackle den ekstra regning, mange står med på grund af udskudte produktioner, mener Producentforeningen. DR afviser, at huset ikke kommer producenterne i møde, men understreger forpligtelsen til at levere over for seere og lyttere.

Jørgen Ramskov, direktør, Producentforeningen. | Foto: Gregers Tycho/Ritzau/Ritzau Scanpix

Hvem skal betale regningen, når produktionen af liveprogrammer og programserier bliver sat på hold, fordi kampen mod coronavirus kræver det?

Den problemstilling bokser tv-producenter med i disse dage efter at have trykket på pauseknappen på produktioner i hobetal. Beslutningen er på den ene side uomgængelig for at udvise samfundssind og ansvarlighed. Men på den anden side betyder den også, at det formelt er producenterne, der ikke leverer friskt tv-indhold som aftalt, og derfor også formelt står med regningen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny Zetland-chefredaktør, redning af radiokanaler og Radio Loud 2.0 har været ingredienserne i denne uges mediegryderet. Få stillet sulten med vores sammenkog af de vigtigste historier i denne briefing.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs