MediaWatch

Karantæneramte TV 2-medarbejdere går fri af covid-19 og kommer ud af karantænen

Ingen af de 16 TV 2-medarbejdere, der har været i karantæne, siden en ansat på TV 2 News for to uger siden blev konstateret smittet med coronavirus, er blevet ramt, oplyser tv-stationen.

Foto: Jens Dresling

16 medarbejdere hos TV 2 blev for to uger siden sat i hjemmekarantæne, efter en medarbejder på tv-stationen som den første person i Danmark blev konstateret smittet med coronavirus. I dag kommer alle 16 ud af karantæne, og ingen af dem har været syge, oplyser TV 2.

"De 16, som kom i karantæne efter krav fra sundhedsmyndighederne, kommer i dag ud af karantæne. Ingen af de 16 er – eller har været – smittet. Jakob Tage Ramlyng, som var "patient 0", er tidligere erklæret rask," oplyser TV 2's kommunikationsafdeling med henvisning til dén TV 2-medarbejder, der 27. februar blev konstateret smittet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Journalisthøjskolens rektor stopper

Trine Nielsen vil have mere tid til andre bestyrelsesopgaver, herunder sin nye formandspost for Det Danske Filminstitut, og træder derfor tilbage som rektor for Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Prorektor konstitueres på posten, og jagt på ny rektor indledes efter nytår.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs