MediaWatch

Indsamlingsshow på TV 2 bliver uden publikum

Hjerteforeningen og TV 2 har besluttet, at indsamlingseventet Hjertegalla bliver optaget uden livepublikum i studiet for at forhindre spredning af coronavirus.

Jesper Steinmetz, Michèle Bellaiche og Christian Degn er værter ved Hjertegalla 21. marts. | Foto: TV 2/Anders Ingvartsen

Hjerteforeningens årlige indsamlingsevent Hjertegalla bliver afholdt 21. marts, og det kommer til at ske uden publikum. Det oplyser Hjerteforeningen i en pressemeddelelse.

Beslutningen er taget i samråd med TV 2, som sender indsamlingsshowet på TV 2 Charlie, og føjer sig til rækken af begivenheder, der bliver afholdt uden publikum for at forhindre spredning af coronasmitte.

"Hjerteforeningen har et særligt og stort ansvar over for både hjertepatienterne og for sundhedsmyndighedernes mulighed for at håndtere denne meget specielle og kritiske situation. Et ansvar vi selvfølgelig tager – og tager meget alvorligt. På den baggrund ønsker vi ikke at udsætte medvirkende hjertepatienter og sundhedspersonale for unødig risiko for smittespredning," siger Anne Kaltoft, adm. direktør for Hjerteforeningen, i meddelelsen.

Hjertegalla produceres af Warner Bros. International Television Production, og produktionsselskabet og TV 2 arbejder med at tilpasse indsamlingsshowet efter beslutningen.

Mere fra MediaWatch

TV 2 i Norge opruster digitalt

Egmonts store norske tv-forretning øger bemandingen på tv2.no med 30 stillinger som led i en digital opgrading, der bl.a. skal styrke nyhedsformidlingen på breaking.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs