MediaWatch

Google anbefaler medarbejdere i Nordamerika at arbejde hjemmefra

I et forsøg på at mindske spredning af coronavirus beder Google ansatte i USA og Canada om at varetage deres arbejde hjemmefra.

Foto: Reuters Staff/Reuters/Ritzau Scanpix

Omkring 100.000 medarbejdere hos Google i Nordamerika er blevet bedt om at arbejde fra deres hjem, hvis det kan lade sig gøre. Det skriver en række medier herunder Berlingske og BBC.

Opfordringen fra Google til de ansatte bunder i et ønske om at minimere risikoen for smittespredning af coronavirusset.

"Ud af forsigtighed og for at beskytte Alphabet (Googles ejer, red.) og samfudet i bredere forstand anbefaler vi nu, at I arbejder hjemmefra, hvis jeres job tillader det," skriver Chris Rackow, global sikkerhedsdirektør for Google, ifølge BBC i en mail til de ansatte.

Anbefalingen dækker omkring 100.000 ansatte, som arbejder 11 forskellige steder i USA og Canada.

Mere fra MediaWatch

Lav tilslutning fra kunderne til Netflix' spilleplatform

Inden udgangen af 2022 vil Netflix have fordoblet sit udbud af mobilspil. Men på de ni måneder siden lanceringen af de første spil, har kun en lille del af abonnenterne udvidet deres Netflix-forbrug fra TV til også at gælde gaming.

Efter 18 år er det slut med NFL på Viaplay

Siden 2004 har danske fans kunnet følge amerikansk fodbold på Viaplays kanaler, men nu er det slut: Markedet har forandret sig for meget, lyder det fra Viaplay Group, der hidtil har siddet på rettighederne.

Lindhardt og Ringhof ser gevinst i forskelligheder med nykøbte Clio

Med overtagelsen af edtech-selskabet Clio har Lindhardt og Ringhof Uddannelse forstærket sin topposition på markedet for lærermidler. En ny, samlet platform vil stå klar inden for ”et års tid”, siger direktør. Konsolideringen vil også betyde afskedigelser bl.a. af Clios adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs