MediaWatch

Discovery viser håndboldkampe op mod OL

Discovery føjer forårets kvalifikationskampe for håndboldlandshold til menuen forud for sommerens OL i Tokyo.

Ntb Scanpix/Reuters/Ritzau Scanpix
Frankrig og Norge, der her ses i kamp ved EM tidligere på året, er blandt de lande, der i april skal kæmpe om kvalifikation til OL i håndbold for mænd. Foto: Ntb Scanpix/Reuters/Ritzau Scanpix

Discovery Networks vil vise kvalifikationsturneringerne til OL i håndbold for både kvinder og mænd, oplyser tv-selskabet i en meddelelse.

Kvalifikationsturneringerne foregår i marts for kvindernes vedkommende og i april for mændenes. Der er ikke dansk deltagelse ved turneringerne, som Discovery har sikret sig rettighederne til i både Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Discovery har også rettighederne til OL, som afholdes i juli og august i Tokyo i Japan. I Danmark er rettighederne delt med DR.

"Vi viser også håndboldturneringerne under sommerens OL på Dplay og vores sportskanaler, så det er en rigtig god opvarmning, inden det går løs til sommer," udtaler Christian Thye, sportsdirektør hos Discovery Networks Danmark, i meddelelsen.

Discovery og DR deles ligeligt om flow-rettighederne til OL. Håndboldkampe med dansk deltagelse samt semifinaler og finaler vises på flow-tv af DR, mens Discoverys kanaler viser de resterende kampe. På streamingfronten har Discovery ret til at vise samtlige kampe og konkurrencer fra OL, mens DR alene må vise de begivenheder, som DR også har flow-rettighederne til.

Relaterede

mediawatch 14 day trial

Seneste nyt

Mediejob

Se flere

Se flere