MediaWatch

TV 2 hæver prisen for en stribe Play-kunder

TV 2 ryster streamingposen op til nytår og lægger om i abonnementerne for at gøre plads til ny sportspakke i forbindelse med lanceringen af TV 2's anden sportskanal. Samtidig strømlines priserne for de eksisterende abonnenter.

Den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo spiller for Juventus i den italienske Serie A, som er blandt de ligaer, som TV 2 har sikret sig de fulde rettigheder til fra 2020. | Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

En række abonnenter hos TV 2's streamingtjeneste TV 2 Play skal i det nye år betale mere for at få adgang til indholdet på tjenesten. Det sker i forbindelse med en omlægning og udvidelse af tv-stationens streamingpakker.

TV 2 Play har i dag to pakker på hylderne, "Basispakken" og "Hele Pakken", som findes i to udgaver hhv. med og uden reklamer omkring on demand-indholdet. Fra det nye år føjes en ny sportspakke til, så der i alt er tre pakker at vælge imellem – og samtidig tager "Hele pakken" navneforandring til "Favoritpakken".

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

ViacomCBS sælger studiebygninger i milliardhandel

Den amerikanske mediekoncern ViacomCBS skiller sig af med over en million kvadratmeter studieområder og -bygninger, som har dannet ramme om et væld af tv-shows og optagelser af serier og film siden 1928.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs