MediaWatch

TV 2 hæver prisen for en stribe Play-kunder

TV 2 ryster streamingposen op til nytår og lægger om i abonnementerne for at gøre plads til ny sportspakke i forbindelse med lanceringen af TV 2's anden sportskanal. Samtidig strømlines priserne for de eksisterende abonnenter.

Den portugisiske fodboldspiller Cristiano Ronaldo spiller for Juventus i den italienske Serie A, som er blandt de ligaer, som TV 2 har sikret sig de fulde rettigheder til fra 2020. | Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

En række abonnenter hos TV 2's streamingtjeneste TV 2 Play skal i det nye år betale mere for at få adgang til indholdet på tjenesten. Det sker i forbindelse med en omlægning og udvidelse af tv-stationens streamingpakker.

TV 2 Play har i dag to pakker på hylderne, "Basispakken" og "Hele Pakken", som findes i to udgaver hhv. med og uden reklamer omkring on demand-indholdet. Fra det nye år føjes en ny sportspakke til, så der i alt er tre pakker at vælge imellem – og samtidig tager "Hele pakken" navneforandring til "Favoritpakken".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Ny rapport om danskernes nyhedsbrug, første skridt mod aftale for DPCMO, startskud på Se og Hør-strategi og et nødopråb fra produktionsbranchen er blandt nogle af ingredienserne, der har sat smag på denne uge i mediebranchen. Få et overblik i ugens briefing.

EU vil kræve strengere kontrol med statslige annoncekroner

I et nyt udspil lægger Europa-Kommissionen nu op til flere krav til gennemsigtighed og fair tildeling, når alt fra regeringer til statsejede virksomheder køber reklameplads hos medierne. Forslaget møder opbakning hos Danske Medier, der dog overordnet ser lovforslaget som dårligt nyt for mediebranchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs