MediaWatch

Yousee henter ny chef for marketing hos DSB

Fra 1. september sætter Yousee Maria Gry Henriksen i spidsen for selskabets marketingindsats.

Foto: Torkil Adsersen/Ritzau Scanpix

Yousee, der leverer bredbånd, tv og telefoni og er landets største tv-distributør, har ansat Maria Gry Henriksen som ny chef for selskabets marketing med titel af CMO. Det skriver Markedsføring.

Den nye marketingchef kommer fra et job som Vice President Marketing hos DSB. Blandt tidligere arbejdsgivere er TV 2, MTG, der siden har skiftet navn til NENT, Maxus Communications og OMD.

"Jeg glæder mig utroligt meget til at fortsætte og bygge videre på det stærke arbejde, som Yousee-teamet leverer, og ikke mindst på det fokus på eget indhold, som er centralt i strategien," siger Maria Gry Henriksen til Markedsføring.

Maria Gry Henriksen tiltræder 1. september.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs