MediaWatch

TDC er i mål med juridisk opsplitning af selskabet

Den juridiske opsplitning af TDC i to dele er nu gemmenført, og to forretningsenheder er formelt skilt ad.

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

TDC har gennem nogen tid taget tilløb til at splitte selskabet op i to dele, og den formelle, juridiske opsplitning er nu gemmenført. Det oplyser TDC i en pressemeddelelse.

Det ene af de to selskaber i TDC-koncernen hedder Nuuday og rummer de kundevendte aktiviteter. De tæller bl.a. Yousee, Telmore, Blockbuster og Hiper. Det andet selskab hedder Netco og skal drive og udvikle TDC's netværk.

"Med den juridiske separation, vi nu har gennemført, sætter TDC Group Nuuday og TDC Netco fri til at fokusere på deres respektive markeder og på at forløse deres unikke potentialer som selvstændige selskaber," siger Allison Kirkby, adm. direktør for TDC, i meddelelsen.

De to forretningsenheder er selvstændige selskaber, som begge er ejet fuldt og helt af TDC.

TDC er ejet af de tre danske pensionsselskaber PFA, PKA og ATP og den australske kapitalfond Macquarie.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

B.T. lukker printavisen, cityredaktionerne nedlægges og chefredaktør Jonas Kuld Rathje stopper, Bog & Idé barsler med streamingtjeneste, og DR gentænker kulturdækningen. Det har været en travl uge i Mediedanmark, men du får overblikket over de vigtigste historier lige her.

Den Uafhængige venter øget vækst i 2022 med dyrere abonnement

Radiostationen, der gik i luften i 2020, lagde 20 kr. til abonnementsprisen i marts, hvilket har fået nogle af de betalende lyttere til at falde fra. Medlemstallet ventes dog at vokse og omsætningen stige i indeværende år, vurderer strategichef Kasper Saugmann.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs