MediaWatch

TV 2 Fyn finder ny redaktionschef internt

Nyhedsredaktør på TV 2 Fyn, Lasse Hørbye Nielsen, overtager posten som redaktionchef efter den nuværende, der bliver chefredaktør for Fyns Amts Avis.

Foto: PR/TV 2 Fyn

Lasse Hørbye Nielsen, der siden 2015 har været nyhedsredaktør på TV 2 Fyn, skal fra 1. marts være tv-stationens nye redaktionschef. Det oplyser TV 2 Fyn i en pressemeddelelse.

Tidligere i dag blev det meldt ud, at Rikke Bekker forlader posten som TV 2-regionens redaktionschef og skifter til en stilling som chefredaktør for Fyns Amts Avis.

"Lasse har de sidste to år som ledende nyhedsredaktør stået for udførelsen af en stram, selvstændig og nyhedsorienteret indholdslinje på TV 2 Fyn. Samtidig er han en ualmindeligt dygtig leder, som vil styrke vores udvikling og de kommende års strategiprojekter," siger TV 2 Fyns direktør, Esben Seerup, i meddelelsen.

Lasse Hørbye Nielsen begyndte sin karriere hos TV 2 Østjylland. Dernæst blev han reporter på TV 2 Nyhederne, indtil han tiltrådte som nyhedsredaktør ved TV 2 Fyn.

Fyns Amts Avis finder ny chefredaktør hos TV 2 Fyn 

Mere fra MediaWatch

Top 20: DR vinder overlegent tv-slaget om søndagsseerne

Tv-serie om den tidligere statsminister Jens Otto Krag og hans hustru Helle Virkner sidder solidt på førstepladsen over de mest sete udsendelser i den forgangne uger på flow-tv. Kun ét andet program fik over en halv mio. seere.

Komponist er ny forperson i Koda

Koda har manglet en forperson siden generalforsamlingen i april, men nu er det meldt ud, at den tidligere næstforperson i organisation overtager rollen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs