MediaWatch

Fyns Amts Avis finder ny chefredaktør hos TV 2 Fyn

Redaktionschef hos TV 2 Fyn bliver ny chefredaktør for Fyns Amts Avis, hvor hun tidligere har arbejdet som redaktionschef.

Foto: Screenshot

Det bliver Rikke Bekker, der afløser Carsten Olsen som chefredaktør for Fyns Amts Avis, efter hans afgang i december blev meldt ud. Det skriver avisen selv.

Rikke Bekker kommer fra en stilling som redaktionschef på den regionale tv-station TV 2 Fyn, hvor hun har været siden 2013. Før da var hun fra 2010 redaktør og siden redaktionschef på Fyns Amts Avis, som hun nu vender tilbage til. Hun har tidligere været programchef på TV 2 og reporter på TV 2 Nyhederne.

"Det er en sindssyg vigtig avis, som er i en vigtig omstillingstid. Jeg lever selv og trækker vejret her i området, som derfor jo er det bedste og vigtigste område for mig. Derfor er vigtig, at vi har en stærk lokalavis her, som følger med tiden, og som hjælper folk med at fortælle dem om alle de ting, der sker her," siger Rikke Bekker til fyens.dk om sit nye job.

Udskiftningen er den anden, siden Troels Mylenberg forlod chefredaktørstolen i 2016. Han blev efterfulgt af Carsten Olsen, der stoppede med udgangen af januar til et et job med fingrene mere nede i bolledejen som journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Smal medieaftale i hus, mediedistributører forventer højere priser, borgerlige varsler tilbagrulning af forlig, endnu en streamingtjeneste gør indtog i Norden og ny virksomhed vil give podcasts international succes. Vi tager en rundtur i uge 21 i Mediedanmark.

K-ordfører kalder skrottet some-lovforslag for tidsspild

Et lovforslag, som skulle forpligte bl.a. sociale medier til at fjerne ulovligt indhold inden for 24 timer, er bremset af EU-Kommissionen. Konservatives erhvervs- og forbrugerordfører mener, lovforslaget fra begyndelsen skulle have været udformet anderledes.

Debat: Medieforhandlingerne viser skræmmende mangel på viden

Resultatet af medieforliget er et skævvredet mediemarked, hvor regeringen med pincet vil udpege, hvilke medier og hvilket indhold, der fortjener politikernes nåde. Sådan lyder det fra direktør i Danske Medier, Mads Brandstrup, i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs