MediaWatch

Fyns Amts Avis finder ny chefredaktør hos TV 2 Fyn

Redaktionschef hos TV 2 Fyn bliver ny chefredaktør for Fyns Amts Avis, hvor hun tidligere har arbejdet som redaktionschef.

Foto: Screenshot

Det bliver Rikke Bekker, der afløser Carsten Olsen som chefredaktør for Fyns Amts Avis, efter hans afgang i december blev meldt ud. Det skriver avisen selv.

Rikke Bekker kommer fra en stilling som redaktionschef på den regionale tv-station TV 2 Fyn, hvor hun har været siden 2013. Før da var hun fra 2010 redaktør og siden redaktionschef på Fyns Amts Avis, som hun nu vender tilbage til. Hun har tidligere været programchef på TV 2 og reporter på TV 2 Nyhederne.

"Det er en sindssyg vigtig avis, som er i en vigtig omstillingstid. Jeg lever selv og trækker vejret her i området, som derfor jo er det bedste og vigtigste område for mig. Derfor er vigtig, at vi har en stærk lokalavis her, som følger med tiden, og som hjælper folk med at fortælle dem om alle de ting, der sker her," siger Rikke Bekker til fyens.dk om sit nye job.

Udskiftningen er den anden, siden Troels Mylenberg forlod chefredaktørstolen i 2016. Han blev efterfulgt af Carsten Olsen, der stoppede med udgangen af januar til et et job med fingrene mere nede i bolledejen som journalist på Fyens Stiftstidendes redaktion i Nyborg.

Mere fra MediaWatch

Briefing: Ugen i mediebranchen

Flere historier om mediekoncerners sparerunder, Disneys søsætning af første nordiske produktion og opkøbet af it-medie har alle været med til at præge nyhedshimlen over Mediedanmark i denne uge. Få overblikket her.

Politiken-ledelse nedbringer antallet af fyringer

Fire af de varslede fyringer er nu erstattet med frivillige fratrædelser. Medarbejderne har ”en stærk forventning” om, at de videre forhandlinger vil føre til, at antallet af fyringer ender på nul.

Jyllands-Posten indleder forhandlinger om frivillige fratrædelser

Medarbejderne er vendt tilbage til arbejdet, fordi de oplever, at ledelsen nu åbner for forhandlinger om vilkårene for afskedigelser af seks redaktionelle medarbejdere. Der er indledt individuelle forhandlinger om frivillige fratrædelser, fortæller ansv. chefredaktør Jacob Nybroe.

Poul Madsen trækker sig fra Den Uafhængige

Små tre måneder efter at være tiltrådt som arbejdende bestyrelsesformand og medejer af Den Uafhængige er Poul Madsen stoppet i begge roller. Han fortsætter dog som mediets ”gode ven”.

Jysk Fynske-ledelse genovervejer alle udviklingsprojekter

Mediekoncernens omkostninger stiger med tocifret millionbeløb i 2023, mens indholdssalget er udfordret af inflation og stramme budgetter. Derfor skal alle udviklingsprojekter genevalueres – herunder lokalsatsningen med 24 digitale betalingsmedier, som adm. direktør ikke kan love at holde hånden under.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MediaWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs